Privacy

Scalapay SRL - Tietosuojailmoitus

Scalapay kunnioittaa yksityisyyttäsi ja sitoutuu suojaamaan henkilötietojasi. Tästä tietosuojakäytännöstä selviää, kuinka hallinnoimme henkilötietojasi, kun käytät palveluitamme tai tuotteitamme. Kerromme tässä myös yksityisyyden suojasta ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 (”GDPR”) on EU:n lainsäädännön asetus kaikkien henkilöiden tietosuojasta ja yksityisyydestä Euroopan unionissa (EU) ja Euroopan talousalueella (ETA). Siinä käsitellään myös henkilötietojen siirtämistä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. GDPR:n tavoitteena on ensisijaisesti antaa kansalaisille ja muille asukkaille mahdollisuus hallita heidän henkilötietojaan sekä yksinkertaistaa kansainvälisen liiketoiminnan sääntely-ympäristöä yhtenäistämällä sääntely EU:ssa.

Tärkeää tietoa ja keitä olemme

TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TARKOITUS

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, kuinka Scalapay kerää ja käsittelee henkilötietojasi verkkosivullamme vierailun aikana. Tämä sisältää tiedot, jotka annat, kun kirjaudut käyttämään palveluitamme, tilaat uutiskirjeemme, ollessasi yhteydessä asiakaspalvelutiimiimme tai osallistuessasi kampanjaan tai kyselyyn.

On tärkeää, että luet tämän tietosuojakäytännön yhdessä muiden käytäntöjen kanssa, joita tarjoamme tietyissä tilanteissa, kun keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, jotta olisit täysin tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi. Tämä tietosuojakäytäntö täydentää muita käytäntöjä, eikä sen tarkoituksena ole kumota niitä.

REKISTERINPITÄJÄ

Scalapay SRL toimii rekisterinpitäjänä ja vastaa henkilötiedoistasi (tässä tietosuojakäytännössä viitattu nimellä "YRITYS", "me", "meitä" tai "meidän").

Olemme nimittäneet ulkoisen tietosuojavaltuutetun, joka vastaa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, mukaan lukien pyynnöt käyttää laillisia oikeuksiasi, ota yhteyttä ulkoiseen tietosuojavaltuutettuun käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Yhteystietomme (Rekisterinpitäjä)

Scalapay SRL

Corso Italia 8

Milano 20122

Italy

Yrityksen sähköposti: support@scalapay.it

Tietosuojavaltuutettumme

Robert Healey

dpo@scalapay.it

Formiti Data International

The Black Church,

ST. Mary’s Place

Dublin 7, D07P4AX

Sinulla on oikeus tehdä valitus mille tahansa valvontaviranomaiselle. Katso alta valvontaviranomaisemme yhteystiedot.

Garante per la protezione dei dati personali

Piazza di Monte Citorio, 121

00186 Roma

Italy

garante@garanteprivacy.it

www.garanteprivacy.it

Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolenaiheesi ennen kuin lähestyt Garante per la protezione dei dati personalia, joten otathan ensin yhteyttä meihin.

Muutokset tietosuoja-käytäntöön ja velvollisuutesi ilmoittaa meille muutoksista

Tämä versio päivitettiin viimeksi 21. kesäkuuta 2021, ja historialliset versiot voi saada ottamalla meihin yhteyttä.

On tärkeää, että henkilötietosi, joita meillä on sinusta, ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Pidäthän meidät ajan tasalla, jos henkilötietosi muuttuvat asiakassuhteesi aikana.

Kolmannen osapuolen linkit

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Napsauttamalla linkkejä tai sallimalla kyseiset yhteydet, voi antaa kolmansille osapuolille luvan kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja, emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut verkkosivustoltamme, suosittelemme lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

JOS et anna henkilö-tietojasi

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain mukaan tai kanssasi solmimamme sopimuksen ehtojen mukaisesti, etkä anna näitä tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty noudattamaan voimassa olevaan sopimusta tai tehdä sellaista kanssasi (esimerkiksi tarjota sinulle tavaroita tai palveluja). Tässä tapauksessa joudumme ehkä peruuttamaan tuotteen tai palvelun, mutta ilmoitamme sinulle, jos näin tapahtuu.

Mitä henkilötietoja keräämme asiakkailta?

Keräämämme henkilötiedot riippuvat siitä, vierailetko vain verkkosivustollamme vai käytätkö palveluitamme. Jos vierailet verkkosivustollamme, sinun ei tarvitse antaa meille mitään henkilötietoja. Selaimesi lähettää kuitenkin joitain tietoja automaattisesti, kuten verkkosivumme hakupäivän ja -ajan, selaimesi tyypin ja asetukset, käyttöjärjestelmäsi, viimeisimmän vierailemasi verkkosivuston, lähetetyt tiedot ja käyttöoikeustilan sekä IP-osoitteesi.

Jos käytät palveluitamme, henkilötietoja vaaditaan täyttämään sen sopimus- tai palvelusuhteen vaatimukset, joka voi olla sinun ja organisaatiomme välillä.

Keräämme:

•  Asuinosoite

•  Sähköpostiosoite

• Syntymäaika

• Luotto/pankkikorttitiedot

• Postinumero

• Historiallinen käyttäytyminen alustalla

• Assosioitunut käyttäytyminen alustalla

• Matkapuhelinnumero

• Valokuvallinen henkilöllisyystodistus

• Nimi

• Online-tunnisteet

Mitä henkilötietoja keräämme myyjiltämme?

•  Yrityksen omistajan sähköpostiosoite

•  Yrityksen omistajan nimi

•  Yrityksen omistajan syntymäaika

•  Yrityksen omistajan kotiosoite

•  Yrityksen omistajan matkapuhelinnumero

•  Yrityksen omistajan valokuvallinen henkilöllisyystodistus

Mitä teemme henkilö-tiedoillasi

Käsittelemme henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Tarkoitus riippuu siitä, käytätkö vain verkkosivustoamme vai lisäksi palveluitamme. Jos käytät palveluitamme, sinun on rekisteröidyttävä ja keräämme henkilötietosi. Käytämme näitä henkilötietoja palvelun tarjoamiseen tai sopimuksen noudattamiseen. Voimme käyttää henkilötietojasi muihin vastaaviin tarkoituksiin, mukaan lukien markkinointi ja viestintä, mutta se tapahtuu vain siinä tapauksessa, että meillä on siihen suostumuksesi tai muu oikeudellinen perustelu.

Käsittelemme ja säilytämme Asiakkaamme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavilla ajanjaksoilla sovellettavan oikeusperustan mukaisesti.

Käsittelyn tarkoitus Oikeusperusta Säilytysaika
Maksunkäsittely Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty
Asiakastilin hallinta Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty
Asiakasluotto-hakemus Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes palvelu on suoritettu
Asiakkaan tunnistamis-velvollisuus (KYC) Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty
Verkkosivusto-analyysi Oikeutettu etu: se on oikeutetun etumme mukaista (tuotekehitys ja parannus) Kunnes sopimus on täytetty
Sähköposti-markkinointi Oikeutettu etu: -Välttämätön oikeutettujen etujemme kannalta (tuotteidemme/ palvelujemme kehittämiseksi ja liiketoimintamme kasvattamiseksi) Kunnes suostumus perutaan
Live-chat-tuki Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty
Offline-asiakkaiden sähköpostituki Sopimus:  käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty

Käsittelemme ja säilytämme myyjämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavilla ajanjaksoilla sovellettavan oikeusperustan mukaisesti.

Käsittelyn tarkoitus Oikeusperusta Säilytysaika
Myyjätilin hallinta Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty
Sähköposti-markkinointi Oikeutettu etu: -Välttämätön oikeutettujen etujemme kannalta (tuotteidemme/ palvelujemme kehittämiseksi ja liiketoimintamme kasvattamiseksi) Kunnes sopimus on täytetty
Live-chat-tuki Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty
Offline-myyjien sähköpostituki Sopimus: käsittely on välttämätöntä yksityishenkilön kanssa tehdyn sopimuksen kannalta tai koska hän on pyytänyt sinua toteuttamaan tiettyjä toimenpiteitä ennen sopimuksen tekemistä. Kunnes sopimus on täytetty
Verkkosivusto-analyysi Oikuetettu etu: -Välttämätön oikeutettujen etujemme kannalta (tuotteidemme/ palvelujemme kehittämiseksi ja liiketoimintamme kasvattamiseksi) Kunnes sopimus on täytetty

Kansainväliset siirrot

Jotkut ulkopuolisista kolmansista osapuolistamme sijaitsevat Euroopan talousalueen (**EEA**) ulkopuolella, joten heidän suorittamaan henkilötietojesi käsittelyyn liittyy tietojen siirtämistä ETA-alueen ulkopuolelle.

Aina kun siirrämme henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle, varmistamme, että sille tarjotaan samanlainen suoja varmistamalla vähintään yhden seuraavista suojatoimenpiteistä:

•  Siirrämme henkilötietojasi vain maihin, joiden on Euroopan komission toimesta katsottu tarjoavan riittävän suojan henkilötiedoille.

•  Kun käytämme tiettyjä palveluntarjoajia, voimme käyttää erityisiä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, jotka antavat henkilötiedoille saman suojan kuin Euroopassa.

•  Kun käytämme Yhdysvalloissa sijaitsevia palveluntarjoajia, voimme siirtää heille tietoja, jos meillä on heidän kanssaan riittävä oikeudellinen sopimus, joka tunnetaan yleisesti malli- tai vakiosopimuslausekkeena

Kenen kanssa voimme jakaa henkilötietojasi?

Kenen kanssa voimme jakaa henkilötietoja?

Voimme jakaa henkilötietojasi alla lueteltujen vastaanottajatyyppien kanssa tiettyjä tarkoituksia varten. Se, kenelle vastaanottajalle jaamme henkilötietojasi ja mihin tarkoituksiin, riippuu siitä, mitä palveluita käytät. Jakaessamme tietoja teemme kaikki kohtuulliset sopimukselliset, oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään riittävällä suojaustasolla.

Toimittajat ja alihankkijat.

Scalapay S.R.L. voi jakaa henkilötietoja toimittajille ja alihankkijoille, joita käytämme tarjotaksemme palveluja sinulle. Toimittajat ja alihankkijat ovat yrityksiä, joilla on oikeus käsitellä vain Scalapay S.R.L.:n jakamia henkilötietoja Scalapay S.R.L.:n puolesta. Esimerkkejä tällaisista toimittajista ja alihankkijoista ovat ohjelmisto- ja tietovarastopalvelujen tarjoajat, maksujen käsittelypalvelut ja yrityskonsultit.

Kaupat.

Scalapay S.R.L. jakaa henkilötietoja sen kaupan/myyjän kanssa, jossa vierailet tai jolta ostat. Tämä tehdään, jotta myymälä voi käsitellä ostoksiasi ja suhdettasi kauppaan, lähettää sinulle tavaroita, käsitellä kiistoja ja profiloida asiakkaansa luokkiin, kuten ikäryhmiin tai sukupuoliin, sekä estää petoksia. Kaupan kanssa jaettuihin henkilötietoihin sovelletaan kaupan tietosuojakäytäntöjä.

Maksupalveluntarjoajat:

Maksupalveluntarjoajat tarjoavat kaupoille verkkopalveluja sähköisten maksujen vastaanottamiseksi erilaisilla maksutavoilla, mukaan lukien luottokortti, pankkipohjaiset maksut, kuten suoraveloitus jne.

Luottotietotoimistot.

Jos haet Scalapay S.R.L.-luottopalvelua tai Scalapay-korttia, henkilötietojasi voidaan jakaa luottotietotoimistojen kanssa seuraaviin tarkoituksiin: luottopisteidesi arvioimiseksi liittyen jonkin Scalapay SRL -maksutavan hakemiseen, henkilöllisyytesi ja osoitetietojesi vahvistamiseksi, sekä suojatakseen sinua ja muita asiakkaita petoksilta. Puhelinnumerosi ja osoitteesi voidaan jakaa myös luottotietotoimiston kanssa, jotta luottotietotoimisto voi lähettää sinulle ilmoituksen luottoarvioinnin tekemisestä.

Kuinka kauan käytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten olemme keränneet tietoja. Tämä sisältää laillisten, sekä kirjanpitoa tai raportointia koskevien, vaatimusten täyttämisen. Kopio selvityksestä tietojen säilyttämiseen liittyen on saatavana pyynnöstä.

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden. Lisäksi huomioimme henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta mahdollisesti aiheutuvan vahinkoriskin, tarkoitukset, joihin käytämme henkilötietojasi ja voimmeko saavuttaa nämä tavoitteet muilla tavoin, sekä sovellettavat lain vaatimukset.

Automatisoitu päätöksen-teko

Yrityksemme käyttää järjestelmiä päätösten automaattiseen tekemiseen. Tämä voi vaikuttaa tilaukseesi. Lisätietoja asiasta saat lukemalla seuraavat kohdat:

Käytämme tietojärjestelmiä seuraavien tyyppisten päätösten tekemiseen:

1: Asiakaslainojen myöntäminen

Seuraavassa on kuvaus prosesseista:

Kun asiakas valitsee Scalapay-maksutavan, käytämme automaattista järjestelmää, joka ottaa huomioon asiakkaiden historian alustalla sekä muut petos/riskisignaalit lainan enimmäismäärän määrittämiseksi. Jos asiakkaan tilaus hyväksytään, maksu siirretään jälleenmyyjälle. Jos asiakkaan tilaus hylätään, heidät ohjataan takaisin jälleenmyyjän verkkosivustolle

Tämän takia suoritamme automaattista käsittelyä:

Käytämme tätä prosessia rajoittaaksemme lainamäärää mahdollisesti vilpillisille asiakkaille tai asiakkaille, joiden kohdalla uskomme lainan takaisinmaksun olevan vaarassa.

Tämä potentiaalinen vaikutus sillä voi olla sinulle:

Asiakkailta voidaan evätä laina

Sinulla on oikeus riitauttaa tällaiset päätökset, ilmaista mielipiteesi tai pyytää selitystä tehdyistä päätöksistä. Jos haluat lisätietoa automaattisesta käsittelystä, ota yhteyttä suoraan meihin.

Kuinka huolehdimme henkilötiedoista?

Rajoitamme kerättyjen henkilötietojen määrän vain kyseiseen tarkoitukseen sopivaan, kuten yllä on kuvattu. Rajoitamme, suojaamme ja hallitsemme sekä fyysisiä että sähköisiä tietovarantojamme luvattomalta käytöltä, vahingoittumiselta, häviämiseltä tai tuhoamiselta. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin yllä on kuvattu vastataksemme pyyntöihisi, tai pidempään, jos laki sitä vaatii. Jos säilytämme henkilötietojasi historiallisiin tai tilastollisiin tarkoituksiin, varmistamme, että henkilötietoja ei voida käyttää edelleen. Hallintamme aikana pyrimme sinun avustuksellasi ylläpitämään henkilötietosi ajantasaisina.

Lailliset oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakien mukaiset oikeudet henkilötietoihisi. Seuraavassa esitetään lyhyt kuvaus tällaisista oikeuksista:

1. Saada tietoa:

Yksilöillä on oikeus saada tietoa henkilötietojensa keräämisestä ja käytöstä. Tämä on GDPR:n ja DPA 2018:n keskeinen avoimuusvaatimus. Tietosuoja- ja evästekäytäntömme täyttävät edellä mainitun vaatimuksen.

2. Pyytää pääsyä henkilötietoihisi

(tunnetaan myös nimellä "rekisteröidyn tiedonsaantipyyntö")**: Sinulla on mahdollisuus saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.

3. Pyytää oikaisemaan henkilö-tietojasi:

Voit korjata kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita meillä on sinusta, vaikka saatamme joutua tarkistamaan meille toimittamiesi uusien tietojen oikeellisuuden.

4. Pyytää henkilötietojesi poistamista:

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietoja, jos ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeutta vastustaa henkilötietojesi käsittelyä (katso alla), jos olemme käsitelleet tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi noudattaaksemme paikallista lakia. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä pysty aina täyttämään poistopyyntöäsi tietyistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntösi yhteydessä.

5. Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä:

Jos me vetoamme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja tilanteessasi on jotain, joka saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella, koska sinusta tuntuu, että se vaikuttaa perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on sellaisia pakottavia laillisia perusteita käsitellä tietojasi, jotka ohittavat sinun oikeutesi ja vapautesi

6. Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista:

Sinulla on oikeus pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän varmistavan tietojen oikeellisuuden tai (b) olet vastustanut tietojen käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia perusteita käyttää niitä

7. Pyytää henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle:   

Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joista annoit meille alun perin suostumuksesi tai tietoja, joita käytimme solmiaksemme kanssasi sopimuksen.

8. Peruuttaa suostumus milloin tahansa

missä vetoamme suostumukseen henkilötietojesi käsittelyyn**: Tämä ei kuitenkaan vaikuta sellaisen käsittelyn laillisuuteen, joka on suoritettu ennen suostumuksesi peruuttamista. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Ilmoitamme sinulle, jos näin on, kun peruutat suostumuksesi.

Kuinka pääset henkilö-tietoihisi?

Jos haluat esittää pyynnön saada nähdä, mitä henkilötietojasi meillä saattaa olla, voit pyytää sitä yrityksen verkkosivustolta tai täältä.

Jos olet aiemmin antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on myös oikeus pyytää, että siirrämme henkilötietojasi toiselle palveluntarjoajalle tai itsellesi, mikäli niin haluat.

Missä suostumus henkilötietojesi käyttämiseen on saattanut olla tarpeen, sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumus. Jos peruutat suostumuksesi, lopetamme henkilötietojesi käytön. Tämä ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksesi peruuttamista.